2017-12-08 12:07:12• hírek • Oszkó Viktória

Megyei adventi koszorú készítő versenyt tartottak

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium Óvodája második alkalommal szervezett karácsonyi programot a gyerekeknek. A kezdeményezést tavaly indították el a Kölcsey óvónői, idén pedig már megyei szinten szervezték tovább.

A program egyben verseny is, amely az Adventi Koszorú címet viseli. Ma, december 8-án több Szatmár megyei magyar tagozatos óvodából gyűltek össze a kicsik és kísérőik a Kölcsey Ferenc Főgimnázium ebédlőjében, hogy nagyjából egy óra leforgása alatt szebbnél-szebb adventi koszorúkat készítsenek.
 

Minden csapat maga gondoskodott a koszorú díszítéséhez szükséges anyagokról, ezzel is garantálva azt, hogy semmiből sem fogynak ki a munka során. Persze így a végeredmény is sokkal személyesebb és színesebb lett, hiszen mindenki más elképzelés szerint dolgozott.



Érkeztek gyerekek többek között Sárközről és Csomaközről is, mind nagyon lelkesen fogtak hozzá a koszorúk elkészítéséhez, a munka közben pedig végig karácsonyi és Mikulásváró zene szólt, ezzel is a karácsonyi hangulatot erősítve. A zsűri tagjai Gatina Cristian díszlettervező, Sárosi Melinda tanitónéni, Schupler Éva óvónéni és Bálint Zsuzsa tanár voltak.


A dijazások a legek kategóriájában születtek, például legkreativabb, legelegánsabb, legjátékosabb és leghagyományosabb. A nyertesek némi csokoládéval és oklevéllel lettek gazdagabbak, az élménnyel, amit a közös munka okozott, és természetesen egy gyönyörű adventi koszorúval. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: